Effectieve feedbackverzameling voor vakantiepark De Leistert

De vraagstelling
Vakantiepark De Leistert staat open voor feedback van hun gasten. Helaas leveren traditionele enquêtesystemen slechts gemiddelde scores op, waardoor waardevolle informatie verloren gaat. Het park zoekt naar een effectievere manier om feedback te verzamelen en actie te ondernemen op basis van de resultaten.

"Traditionele enquêtesystemen geven eigenlijk slechts een gemiddelde van een gemiddelde weer. Je mist cruciale informatie van gasten waar je echt iets mee kunt. De tool van Amplixs is een stuk genadelozer. Het focust niet op gemiddelden, maar wijst je op de scores van 6 of minder en 9 of hoger."

Onze oplossing
Amplixs voorziet De Leistert van een feedbacktool die gericht is op het verzamelen van waardevolle feedback. In plaats van standaardvragen worden specifieke vragen gesteld aan verschillende soorten gasten, rekening houdend met hun ervaringen en faciliteiten waar ze gebruik van maken. Het systeem stuurt triggermails naar de relevante afdelingen bij negatieve scores, waardoor direct actie kan worden ondernomen.

De resultaten
Dankzij Amplixs kan De Leistert nu snel en effectief handelen op basis van feedback. Het systeem wijst op scores van 6 of lager en 9 of hoger, waardoor belangrijke verbeterpunten en complimenten worden opgemerkt. Triggermails zorgen ervoor dat feedback direct wordt opgepakt, waardoor gasten het gevoel krijgen serieus genomen te worden. De tool biedt ook flexibiliteit om specifieke vervolgvragen te stellen en zo waardevolle informatie te verkrijgen.

"Het is fijn samenwerken met Amplixs. Los van dat ze de dingen goed doen, wordt er meegedacht. Het bureau heeft waardevolle ervaring opgedaan met andere partijen in de markt, waardoor we ideeën hebben gekregen om onze eigen meting te optimaliseren."

Hoe kunnen we u helpen?
Bij Amplixs begrijpen we dat elke gast anders is en dat hun feedback serieus genomen moet worden. Onze eigen methodiek en slimme meetoplossingen helpen diverse organisaties, zoals vakantieparken, hotels en restaurants, om effectief meten en verbeteringen mogelijk te maken. Neem contact op en ontdek wat we voor uw organisatie kunnen betekenen.

Deel

Artikelen & klantcases