Meten en verbeteren met meer gemak
voor gebruikers van Booking Experts

Amplixs in appstore Booking Experts

Amplixs in appstore Booking Experts

Meten en verbeteren nu met meer gemak

Per september 2021 vind je Amplixs in de appstore van Booking Experts. Na checkout automatisch een gasttevredenheidsonderzoek sturen, direct vanuit het reserverings­systeem, gaat nu nog makkelijker voor gebruikers van Booking Experts.

Amplixs maakte een slimme koppeling met de systemen van Booking Experts. Deze koppeling vind je in de Booking Experts appstore. Voor gebruikers van Booking Experts is het nu eenvoudig om de juiste gasten te selecteren voor de meting.

Met Amplixs leer je als organisatie van de aanraders en de afraders onder jullie gasten. Vaak wordt daarbij de NPS filosofie toegepast. Hierin staat de kans op aanraden centraal. Amplixs helpt je met slimme tools en advies om de NPS score te maximaliseren.

booking-experts

Maureen Ilboga is CEO van Booking Experts, het groeiende bedrijf uit Enschede. Zij vindt dat technologie geen vragen moet oproepen. Klik hier om meer te lezen over de visie van Ilboga. “Onze technologie moet geen vragen oproepen, het moet vragen wegnemen.” De oplossingen van Amplixs stellen dan ook geen gewone vragen maar slimme vragen.

Met slimme vragen, krijg je nuttige antwoorden. Hiermee kun je interne processen continu optimaliseren en de werkelijke beleving van de gasten terugkoppelen naar de ‘belofte’ van marketing. Maak je de belofte nog wel waar? Strookt de beleving van de gast met de kernwaarden van je onderneming? Belangrijke vragen waar wij antwoord op kunnen geven.

file-yuwh0cfilb

Amplixs helpt bedrijven van ambitie naar actie.

Serieus aan de slag met verbeteren?

Meer weten over onze visie op ‘guest experience’ en de meetoplossingen waarmee we jullie bedrijf vooruit kunnen helpen?

Met plezier laten wij jou zien wat we voor jullie bedrijf kunnen doen. Neem gerust contact op.

(verplicht tot niets)