Beleving =
behoefte x verwachting

Voor gasten, klanten, patiënten, studenten en medewerkers

Klantbeleving linkt aan hun behoefte. Zo zitten mensen in elkaar. Je kunt nog zo je best doen. Maar als mensen eigenlijk iets anders verwachten scoor je nooit een 10.

WILLEN WETEN

Daarom moet je willen weten wat je gasten, patiënten, studenten en medewerkers écht willen. En dat kan je meten.

VERWACHTINGEN

Als je iemands verwachtingen kent, dan weet je ook hoe je aanverwachtingen kunt voldoen. Het helpt je tegelijkertijd om verwachtingen te managen.

Dat is belangrijk!

VERWACHTINGEN OVERTREFFEN

Nog mooier wordt het als je met de juiste informatie verwachtingen gaat overtreffen. ‘Underpromise, overdeliver’, zeggen ze in Engeland. Dat klinkt goed. Maar het kan beter denken we bij Amplixs.

ONBEWUST

Soms zijn verwachtingen onbewust. Dan is het moeilijker om mensen enthousiast te krijgen. Eerst moet je mensen helpen om hun verwachtingen expliciet te maken, door te vragen naar verwachtingen.

ENTHOUSIAMSE

Oprecht enthousiasme is het resultaat van een goede ervaring gedeeld door de juiste verwachting. Daarom vragen niet alleen naar de ervaringen, maar ook naar de verwachtingen. Zo kun je beide aspecten in de gaten houden.

Beleving en verwachtingen

Wij onderzoeken slim wat mensen precies verwachten. Want de beleving van mensen linkt aan hun behoefte. We kijken ook hoe die verwachtingen tot stand komen. En achterhalen zo waar jullie doelgroepen behoefte aan hebben. Want.. klantbeleving linkt aan hun behoefte.

Effectief bijsturen richting behoefte

Dat onderzoek doen we op een belangrijk punt anders dan de meeste onderzoeken. We kijken naar het verschil tussen de behoeften van mensen. En hoe dat zich verhoudt tot wat jullie binnen je organisatie denken. Als we dat weten, kunnen we je organisatie een spiegel voorhouden en écht actie ondernemen.

WAT WILLEN WE WETEN?

  • Waar hebben klanten behoefte aan?
  • Welke behoefte hebben cliënten?
  • Kiezen studenten voor de juiste opleiding?
  • Wat verwachten gasten van je dienstverlening?
  • Zijn al je medewerkers op de hoogte van die verwachtingen?
  • En wat verwachten de medewerkers zelf eigenlijk?