Twee slimme gereedschappen
om te werken aan groei

Voor de gedreven gastheer (m/v)

GTO

DAGRECREATIE

Vanaf € 200,- per maand voor gedreven gastheren (m/v)

Jullie tent is top! Tenminste dat hoop je, of dat wil je. Toch knaagt het ergens. Negatieve ervaringen kosten gasten. Wat kan er beter? Iedereen kent de kracht van mond-tot-mond-reclame. Een negatieve ervaring kan zo maar een terugkerende gast kosten.

Ontevredenheid van gasten is duur

Bovendien worden slechte ervaringen vaker en aan meer mensen doorverteld dan goede ervaringen. Dit gaat direct ten koste van jullie reputatie en de omzet. Eigenlijk vraagt het om een soort ‘achtervang’. Een kans om negatieve ervaringen tijdig op te volgen.

Negatieve ervaringen ombuigen

Wij zijn Amplixs en wij creëren dit soort kansen. Voor veel gasten maakt het bieden van een luisterend oor een groot verschil. Het zorgt er voor dat zij zich gehoord voelen. Zodat jij de gelegenheid krijgt om een negatieve ervaring om te buigen in een positieve.

De mogelijkheden verzilveren

Negatieve ervaringen kosten u gasten. Gasten voelen zich graag serieus genomen. En jij kan dat als geen ander, mits je daarvoor de kansen krijgt. Daarmee verzilver je de mogelijkheden. Zodat de populariteit van jouw zaak niet daalt. Dan kan de organisatie rustig doorgroeien.

Kwaliteit van dienstverlening meten

De kwaliteit van dienstverlening en gastvrijheid is van cruciaal belang voor het imago van je organisatie. Alleen: dienstverlening is vluchtig en herinneringen vervagen snel. Daarom is het zo moeilijk om de kwaliteit van dienstverlening te meten. En al helemaal om de dienstverlening op basis van die meting te verbeteren.

Mik voorbij het gemiddelde

Overigens is niet de mening van de gemiddelde gast bepalend. Dit is echt een misvatting. Het saldo van aanraders en afraders bepaalt jullie succes als organisatie. De beleving van aanraders gebruik je voor marketing en PR. Daarnaast pas je het uiteraard intern toe om te werken aan enthousiasme en trots.

GTO Dagrecreatie

Belangrijkste punten

  • Marges in horeca verbeteren
  • Gast bepaalt de inhoud én de lengte van de vragenlijst
  • Verschillende aanpak voor aanraders en afraders
  • Inclusief analyse en interpretatie
  • Effecten van beleid scherp monitoren
  • Starten vanaf € 200,- per maand (€ 2.400,- per jaar), € 150,- per vestiging voor ketens
Slimme vragen

In de slimme vragen zit decennia ervaring verwerkt. ‘Doordacht’ is het goede woord.

NPS Score

Je leert continu van de afraders en aanraders onder jullie gasten.

Continu meten

Je krijgt een handig rapport, praktisch in het gebruik.

Interesse in ons GTO?

We nemen graag contact met jou op, als je je gegevens achter laat.