Tevredenheidsonderzoeken bij medewerkers en klanten van Asito

De klantvraag
Asito, Nederlandse topspeler in de facilitaire dienstverlening met 10.000+ medewerkers, zoekt naar meer inzicht in de tevredenheid van hun werknemers en klanten. De bestaande Medewerkerstevredenheidsonderzoeken (MTO) en Klanttevredenheidsonderzoeken (KTO) blijken tijdrovend en niet effectief genoeg.

"Een 7,8 is hoog voor de schoonmaakbranche. Toch is het voor ons niet hoog genoeg. Via een MTO willen we achterhalen wat we moeten doen om nog betere resultaten te krijgen."

Onze oplossing
Amplixs helpt Asito met het optimaliseren van hun bestaande MTO’s en KTO’s. Voor het MTO worden tien doeltreffende stellingen ontwikkeld om relevante feedback te verzamelen. Voor het KTO biedt Amplixs een flexibel systeem waarmee specifieke onderzoeksvragen kunnen worden gesteld, zodat Asito gerichte acties kan ondernemen op basis van de resultaten.

Het resultaat
Asito is in staat om efficiënter en effectiever tevredenheidsonderzoek uitvoeren. Het nieuwe MTO bevat minder vragen en levert meer waardevolle inzichten op. Het MTO verschijnt nu via diverse kanalen en in verschillende talen, waardoor alle medewerkers hun feedback kunnen geven. Asito kan snel inspelen op actuele ontwikkelingen en trends in de markt. 

"De reden dat we met Amplixs werken is omdat ze niet alleen de techniek uitstekend organiseren, maar ook de vragen goed helder formuleren. Vraag bijvoorbeeld niet of men de locatie 'schoon' vindt. Want dit is een beleving en dat heeft voor iedereen een andere lading. Een betere vraag is bijvoorbeeld: hoe wordt de locatie aangetroffen?"

Hoe kunnen we u helpen?
Bij Amplixs hebben we een eigen visie en slimme methode ontwikkeld om tevredenheidsonderzoeken effectief uit te voeren. Als uw organisatie serieus aan de slag wilt met meten en verbeteren, dan helpen we graag! Neem vrijblijvend contact op en ontdek wat we voor u kunnen betekenen.

Deel

Artikelen & klantcases