matthijs

Jouw naam?

Wij zijn op zoek naar een Junior Programmeur.

Iemand met technische talent, die al wat dingen heeft gedaan en het een uitdaging vindt om zich verder te ontwikkelen in ons IT team. In een prettige sfeer werken we aan bestaande en nieuwe platformen.

Samen willen we zoveel mogelijk vragen en problemen direct oplossen. Geen dag, bug, applicatie en issue hetzelfde. Je wordt dagelijks geprikkeld om je technische kennis verder te ontwikkelen.

Lonneke van den Brakel

Ik ben Lonneke, ik ben gastvrouw bij Amplixs.

In mijn vrije tijd bezoek ik graag terrassen en musea. Liefst in steden met een historische binnenstad, zoals bijvoorbeeld Leiden.

Ik ben mijn loopbaan gestart als verpleegkundige in Soest. Mooie tijd gehad! Daarna werkte ik in de bediening van een restaurant, werd ik fulltime moeder en later mantelzorger.

Bij Amplixs zorg ik dat iedereen lekker kan werken. Dat je, als collega of klant, je koffie krijgt op de manier hoe jij het lekker vindt. En dat je de gezonde tussendoortjes niet vergeet.

‘s Middags lunchen we samen, aan een fraai gedekte tafel. Ik verzorg die gezamenlijk lunch. Dus vertel me gerust over je dieetwensen.

lonneke
paul

PAUL DE WEGER

Mijn naam is Paul de Weger. Ik woon in Houten met vrouw en kinderen.

Met een sterke focus op communicatie en gedrag, help ik sinds 1992 organisaties verbeteren. Ik ben Amplixs gestart omdat ik vond (en vind) dat de kwaliteit van dienstverlening in Nederland verbetering kan gebruiken door het aan de eindgebruiker te vragen.

Als ondernemer heb ik ook training en mystery shopping in mijn ‘gereedschapskoffer’. Met veel plezier en inmiddels ruime ervaring, geef ik richting aan mensen en organisaties. Neem gerust contact met mij op.

Wellicht kan ik ook jullie vooruit helpen?

Valentijn Brandt

Mijn naam is Valentijn Brandt. Ik woon in Amersfoort met mijn vriendin, onze twee kinderen en sinds kort een kitten.

Ik houd van voetballen en doe aan wielrennen. Ik fiets graag over de Utrechtse Heuvelrug met mijn racefiets of mountainbike.

Bij Amplixs organiseer ik de service. Ook ‘vertaal’ ik onze dienstverlening naar klanten.

Ik ben opgeleid als fotograaf en onderzoeker, twee vakgebieden die mooi samenkomen in mijn werk.

valentijn
sandra

Sandra van Asch

Mijn naam is Sandra van Asch. Met mijn man heb ik drie zoons, die inmiddels hun eigen leven hebben in Den Bosch, Utrecht en Amsterdam.

Ik geniet van het leven, muziek en het uitzicht in onze tuin. Soms nemen de kinderen hun vriendinnen mee – ruimte genoeg. Dat zijn fijne weekenden met 8 volwassenen: goede gesprekken, kampvuurtje en mooie muziek.

In een ‘vorig leven’, was ik 15 jaar werkzaam in het basisonderwijs, alle leeftijdsgroepen. Daarna was ik betrokken bij de oprichting en inrichting van het in Soest bekende DLC-café, met name de lunches waren mijn verantwoordelijkheid. Tussendoor veel vrijwilligerswerk gedaan en een koor en een jongerengroep gezet. Ook wandel ik veel voor het goede doel.

Ik ben planner bij Amplixs. Ook krijg je mij vaak aan de telefoon. Behalve de agenda, organiseer ik gezellige dingen voor het team. We eten en sporten als collega’s graag samen.

Tim

Mijn naam is Tim. Ik woon met vrouw, dochter en een jonge kat in Kattenbroek.

Ik weet alles van ons platform en de (geplande) ontwikkelingen daar op. Negen jaar geleden ben ik als stagiair begonnen bij Amplixs. Inmiddels ben ik als senior software-ontwikkelaar bij Amplixs verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van de applicaties op ons platform.

Je kunt mij altijd aanspreken op ‘clean code’. Verder houd ik van voetbal en 3D printen. Ik bestudeer graag voetbalstrategie en het gebruik van statistiek in voetbal. Daarnaast sleutel ik graag aan mijn 3D printer en fiets ik elke dag.

Wij maken geen software om het te verkopen, maar om onze dienstverlening te verbeteren. Om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te helpen, ontwikkelen we onze surveysoftware zelf. We bouwen elke dag aan onze cloudapplicaties, zodat we maximale functionaliteit en flexibiliteit kunnen bieden.

tim
katinka

Katinka Nelemans

Mijn naam is Katinka Nelemans, ik ben 23 en woon samen met mijn vriend in Amersfoort.

Ik houd van gezelligheid en doe graag spinning, ook al ben ik de afgelopen 3 maanden niet geweest.

Op dit moment ben ik bezig met afstuderen aan de Master Neuropsychologie aan de Universiteit Utrecht. Revalidatie is mijn specialisatie, daarin wil ik graag promoveren.

Ik werk sinds januari 2019 bij Amplixs in het Serviceteam. Als klant van Amplixs krijg je een berichtje van mij als ik een meting uitstuur of een rapport oplever.

Peter Scheer

Mijn naam is Peter Scheer, ik ben van het bouwjaar 1981. Ik woon naar volle tevredenheid in het Groene Hart met mijn vrouw en onze twee kinderen.

Sinds de oprichting van Amplixs ben ik betrokken bij de ontwikkeling van het platform. Ik werk, ook na al die jaren, met veel plezier bij Amplixs.

Het is een fijne organisatie om te werken omdat we zeer collegiaal met elkaar omgaan. We delen slimme, innovatieve ideeën voor onze klanten met elkaar. We eten en sporten samen en houden ook van een borrel. 

Ik ken bijna al onze opdrachtgevers. Ze kunnen altijd bij mij terecht met vragen, waarop ik meestal ook het antwoord weet. Ik ben kritisch op wat we opleveren aan onze klanten en op de ontwikkeling van ons platform – zonder alle risico’s te mijden.

Want mijn motto is: wie geen fouten maakt, maakt meestal niets.

peter
steven

Steven van Dieten

Mijn naam is Steven van Dieten. Ik woon met vrouw en kinderen in Utrecht.

In 2011 kwam ik toevallig in contact met Amplixs, omdat ik, als consultant, klaar was met het schrijven van lange rapporten. Eerst werkte ik 2 jaar als freelancer voor Amplixs. In 2014 werd ik compagnon van Paul.

Met ongebruikelijke invalshoeken benader ik ingewikkelde vraagstukken. Zo wordt het probleem achter ‘het probleem’ zichtbaar. De eerste stap richting de oplossing is dan nooit ver weg.

Neem gerust contact met mij op.