matthijs

Jouw naam?

Wij zijn op zoek naar een Senior Programmeur.

Iemand met technische talent, die al wat dingen heeft gedaan en het een uitdaging vindt om zich verder te ontwikkelen in ons IT team. In een prettige sfeer werken we aan bestaande en nieuwe platformen.

Samen willen we zoveel mogelijk vragen en problemen direct oplossen. Geen dag, bug, applicatie en issue hetzelfde. Je wordt dagelijks geprikkeld om je technische kennis verder te ontwikkelen.

Tim

Mijn naam is Tim. Ik woon met vrouw, dochter en een jonge kat in Kattenbroek.

Ik weet alles van ons platform en de (geplande) ontwikkelingen daar op. Negen jaar geleden ben ik als stagiair begonnen bij Amplixs. Inmiddels ben ik als senior software-ontwikkelaar bij Amplixs verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van de applicaties op ons platform.

Je kunt mij altijd aanspreken op ‘clean code’. Verder houd ik van voetbal en 3D printen. Ik bestudeer graag voetbalstrategie en het gebruik van statistiek in voetbal. Daarnaast sleutel ik graag aan mijn 3D printer en fiets ik elke dag.

Wij maken geen software om het te verkopen, maar om onze dienstverlening te verbeteren. Om onze opdrachtgevers zo goed mogelijk te helpen, ontwikkelen we onze surveysoftware zelf. We bouwen elke dag aan onze cloudapplicaties, zodat we maximale functionaliteit en flexibiliteit kunnen bieden.

tim
tamara

Tamara van Daatselaar

Mijn naam is Tamara van Daatselaar. Met mijn vriend en onze twee jonge kinderen woon ik in Amersfoort Vathorst.

In mijn vrije tijd mag ik graag koken en bakken. Rijsttafels, lasagne en ‘dronken’ stoofvlees zijn mijn specialiteiten. Dit levert mij, ook met de kinderen, veel plezier op. We maken samen koekjes en pizza. Daarna trekt de kinderkaravaan door naar de kinderboerderij. In de weekenden gaan we graag met z’n allen naar buiten. Regen of geen regen.

Na het doorlopen van de HKU richting Management, werkte ik in de reclame. Behalve mijn creatieve, toon ik bij Amplixs ook mijn technische talenten. Ik ben handig met spreadsheets en databases ‘onder de motorkap’ en knutsel graag met stylesheets en CSS. Zodat ‘de voorkant’ (vragenlijsten en rapportages), er ook mooi bij staat.

Een decennium werk ik nu bij Amplixs. De laatste jaren in de rol van ‘ober’ (projectmanager). Ik weet goed de weg in onze platformen. Je kunt mij dus alles vragen over projecten en onderzoeken en hoe we die het beste inzetten voor onze klanten.

Peter Scheer

Mijn naam is Peter Scheer, ik ben van het bouwjaar 1981. Ik woon naar volle tevredenheid in het Groene Hart met mijn vrouw en onze twee kinderen.

Sinds de oprichting van Amplixs ben ik betrokken bij de ontwikkeling van het platform. Ik werk, ook na al die jaren, met veel plezier bij Amplixs.

Het is een fijne organisatie om te werken omdat we zeer collegiaal met elkaar omgaan. We delen slimme, innovatieve ideeën voor onze klanten met elkaar. We eten en sporten samen en houden ook van een borrel. 

Ik ken bijna al onze opdrachtgevers. Ze kunnen altijd bij mij terecht met vragen, waarop ik meestal ook het antwoord weet. Ik ben kritisch op wat we opleveren aan onze klanten en op de ontwikkeling van ons platform – zonder alle risico’s te mijden.

Want mijn motto is: wie geen fouten maakt, maakt meestal niets.

peter
sandra

Sandra van Asch

Mijn naam is Sandra van Asch. Met mijn man heb ik drie zoons, die inmiddels hun eigen leven hebben in Den Bosch, Utrecht en Amsterdam.

Ik geniet van het leven, muziek en het uitzicht in onze tuin. Soms nemen de kinderen hun vriendinnen mee – ruimte genoeg. Dat zijn fijne weekenden met 8 volwassenen: goede gesprekken, kampvuurtje en mooie muziek.

In een ‘vorig leven’, was ik 15 jaar werkzaam in het basisonderwijs, alle leeftijdsgroepen. Daarna was ik betrokken bij de oprichting en inrichting van het in Soest bekende DLC-café, met name de lunches waren mijn verantwoordelijkheid. Tussendoor veel vrijwilligerswerk gedaan en een koor en een jongerengroep opgezet. Ook wandel ik veel voor het goede doel.

Ik ben planner bij Amplixs. Ook krijg je mij vaak aan de telefoon. Behalve de agenda, organiseer ik gezellige dingen voor het team. We eten en sporten als collega’s graag samen.

Eemeli Surakka

Mijn naam is Eemeli. Zoals mijn naam waarschijnlijk al onthult, kom ik oorspronkelijk uit Finland. Ik woon nu iets meer dan een jaar in Amsterdam-Noord met mijn vriendin.

Samen maken we in de zomer graag dagtochten op de fiets door de stad en omgeving, tot op de tanden bewapend met picknickspullen. Ik praat graag over lokale ambachtelijke bieren, gamen, Finse sauna’s of coderen.

Sinds 2020 werk ik bij Amplixs. Als junior ontwikkelaar is het mijn taak om onze systemen draaiend te houden en nieuwe topoplossingen voor onze klanten te ontwikkelen.

Mijn gouden tip is: wees bij twijfel nooit bang om te vragen.

eemeli
ruud

Ruud van der Woude

Ik ben Ruud. Ik woon met mijn vrouw in Elst, Utrecht. Ik houd van hardlopen. Ik loop op de baan en in het bos. Twee, drie keer in de week – als het lukt. Daarnaast ben ik BBQ-fanaat. Ik bak ze bruin en nodig de buren uit, zodat zij niet in de rook zitten 😉

Op vakantie gaan is er dit jaar helaas niet van gekomen. Ik heb altijd veel gekampeerd. De laatste jaren gaan we vaak op een cruise. Zo hebben we de fjorden van Noord-Europa gezien, Florida en Curaçao – en eerder New England en Québec.

Oorspronkelijk kom ik uit de grafische industrie. Mooie wereld. Drukwerk is vakwerk! Via het drukwerk kwam ik bij een verpakkingsbedrijf te werken als DTP’er. Daar heb ik me ontwikkeld tot PHP specialist.

Ik heb in PHP een panel (voor intern gebruik) en een portal (voor klanten) gebouwd. Zodat ze een breed assortiment aan producten online kunnen bestellen. Sinds 2020 werk ik bij Amplixs aan alle zaken die met (ontwikkelen op) het platform te maken hebben.

Lonneke van den Brakel

Ik ben Lonneke, ik ben gastvrouw bij Amplixs.

In mijn vrije tijd bezoek ik graag terrassen en musea. Liefst in steden met een historische binnenstad, zoals bijvoorbeeld Leiden.

Ik ben mijn loopbaan gestart als verpleegkundige in Soest. Mooie tijd gehad! Daarna werkte ik in de bediening van een restaurant, werd ik fulltime moeder en later mantelzorger.

Bij Amplixs zorg ik dat iedereen lekker kan werken. Dat je, als collega of klant, je koffie krijgt op de manier hoe jij het lekker vindt. En dat je de gezonde tussendoortjes niet vergeet.

‘s Middags lunchen we samen, aan een fraai gedekte tafel. Ik verzorg die gezamenlijk lunch. Dus vertel me gerust over je dieetwensen.

lonneke
steven

Steven van Dieten

Mijn naam is Steven van Dieten. Ik woon met vrouw en kinderen in Utrecht.

In 2011 kwam ik toevallig in contact met Amplixs, omdat ik, als consultant, klaar was met het schrijven van lange rapporten. Eerst werkte ik 2 jaar als freelancer voor Amplixs. In 2014 werd ik compagnon van Paul.

Met ongebruikelijke invalshoeken benader ik ingewikkelde vraagstukken. Zo wordt het probleem achter ‘het probleem’ zichtbaar. De eerste stap richting de oplossing is dan nooit ver weg.

Neem gerust contact met mij op.

Paul de Weger

Mijn naam is Paul de Weger. Ik woon in Houten met vrouw en kinderen.

Met een sterke focus op communicatie en gedrag, help ik sinds 1992 organisaties verbeteren. Ik ben Amplixs gestart omdat ik vond (en vind) dat de kwaliteit van dienstverlening in Nederland verbetering kan gebruiken door het aan de eindgebruiker te vragen.

Als ondernemer heb ik ook training en mystery shopping in mijn ‘gereedschapskoffer’. Met veel plezier en inmiddels ruime ervaring, geef ik richting aan mensen en organisaties. Neem gerust contact met mij op.

Wellicht kan ik ook jullie vooruit helpen?

paul
katinka

Katinka Nelemans

Mijn naam is Katinka Nelemans, ik ben 23 en woon samen met mijn vriend in Amersfoort.

Ik houd van gezelligheid en doe graag spinning, ook al ben ik de afgelopen 3 maanden niet geweest.

Op dit moment ben ik bezig met afstuderen aan de Master Neuropsychologie aan de Universiteit Utrecht. Revalidatie is mijn specialisatie, daarin wil ik graag promoveren.

Ik werk sinds januari 2019 bij Amplixs in het Serviceteam. Als klant van Amplixs krijg je een berichtje van mij als ik een meting uitstuur of een rapport oplever.

Valentijn Brandt

Mijn naam is Valentijn Brandt. Ik woon in Amersfoort met mijn vriendin, onze twee kinderen en sinds kort een kitten.

Ik houd van voetballen en doe aan wielrennen. Ik fiets graag over de Utrechtse Heuvelrug met mijn racefiets of mountainbike.

Bij Amplixs organiseer ik de service. Ook ‘vertaal’ ik onze dienstverlening naar klanten.

Ik ben opgeleid als fotograaf en onderzoeker, twee vakgebieden die mooi samenkomen in mijn werk.

valentijn