Met aanraders en afraders
maximale bezetting en omzetgroei

Voor de innovatieve campingbeheerder

GTO

Camping

Vanaf € 100,- per maand voor resort, vakantiepark en camping

Jullie camping is super! Tenminste, dat wil je graag en dat hoop je. Helaas blijft het ergens knagen. Kan er nog iets beter? De beste reclame gaat van mond tot mond. Iedereen weet hoe sterk dat is.

prijs van ontevredenheid

Komen de kampeerders volgend jaar terug? Slechte ervaringen kosten terugkerende kampeerders. Erger nog: via ‘social media’ vertelt men negatieve ervaringen vaak door. Vaker dan goede ervaringen én aan veel meer mensen. Dit kost bezetting en dus ook omzet. Dit vraagt om een ‘vangnet’ voor ontevreden campinggasten. Een mogelijkheid om negatieve opmerkingen op social media en slechte reviews te voorkomen.

mening van campinggast

Wij van Amplixs bieden dit soort kansen. Een oor dat luistert maakt voor gasten vaak een enorm verschil. Voelen zij zich gehoord, dan krijgt u de ruimte om ontevredenheid te neutraliseren of zelfs om te zetten in een positieve ervaring.

ombuigen

Campinggasten willen graag goed behandeld worden. Komt goed uit, jij kunt dat als de beste. Als je er tenminste de gelegenheid voor krijgt. Zo verzilver je de mogelijkheden. Dan daalt de bezetting van de camping niet en groeit het bedrijf door.

bezetting

De recensies van de enthousiaste kampeerders gebruikt u voor de website en ‘public relations’ – en uiteraard om intern te werken aan enthousiasme en trots. Trouwens: niet de gemiddelde mening van de kampeerders is bepalend. Een grote misvatting. Het saldo tussen enthousiaste en ontevreden gasten bepaalt het succes van de camping.

omzetgroei

Kampeerders willen geen lange vragenlijsten. Amplixs werkt met flexibele vragenlijsten, die zichzelf aanpassen. De kampeerder bepaalt welke onderwerpen en hoeveel vragen. Heel handig, zo krijg je een hoge respons.

kampeertevredenheidsonderzoek

Belangrijkste punten

  • Kampeerder bepaalt de lengte en inhoud van de vragenlijst
  • Verschillende aanpak voor tevreden en ontevreden gasten
  • Houdt rekening met standplaatsen en ‘harde’ accomodatie
  • Handige rapportages
  • Resultaten van verbeteringen inzichtelijk maken
  • Beginnen vanaf € 100,- per maand (€ 1.200,- per jaar)

KLANTCASE

[UNDER CONSTRUCTION]

Voor deze camping doet Amplixs..

STAP 1: KENNISMAKEN

Met plezier laten wij jou zien wat we voor jullie organisatie kunnen doen.

Neem je contact op om te kijken of het klikt?