Bestaande relaties verzilveren,
terwijl je ook nieuwe kansen creëert

Voor de nuchtere marketeer

Bestaande relaties verzilveren,
terwijl je ook nieuwe kansen creëert

Voor de nuchtere marketeer

KTO

met Relatiecheck

Vanaf € 200,- per maand voor nuchtere marketeers

Waarom doe je niet continu onderzoek naar de tevredenheid van klanten? Klanten hoor je niet altijd als er iets negatiefs speelt. En je wilt er ook niet elke keer naar vragen, alsof je zelf onzeker bent over de kwaliteit van jullie werk.

Klanttevreden­heid hoog houden

Veel mensen vinden het moeilijk om zoiets aan te geven. Toch wil je het graag weten als jullie iets kunnen verbeteren. Liefst voordat de klant (zwijgend) vertrekt.

Kwaliteit is tevreden­heid van de klant

Sluimerende ontevredenheid kan je wegnemen voordat het een probleem wordt. Met de Relatiecheck van Amplixs nodig je de klant uit voor een digitale ‘kop koffie’. Sowieso na oplevering van elk project , en 2x per jaar iets uitgebreider. Je toont hiermee dat je serieus bent over kwaliteit en dat de relatie met de klant je dierbaar is.

Elke contact­persoon in CRM een eigen vragenlijst

Je werkt vaak met meerdere contactpersonen bij de klant? Hier is slim over nagedacht. Elke contactpersoon krijgt uitsluitend vragen die relevant zijn voor het contact dat je met die persoon hebt. Geautomatiseerd en gekoppeld aan je eigen CRM, zodat je er geen werk aan hebt. Dat is tevredenheidsonderzoek van de 21e eeuw.

Klantwaarde zit in de beleving

Door geautomatiseerd te vragen naar verbeterpunten, krijg je bovendien het eerlijke verhaal – zonder dat het ‘wegwaait’ in een telefoongesprekje met een Account Manager. Zodat je tijdig opvolging kunt geven, waar nodig. Met de sturingsinformatie in het dashboard en wellicht NPS, stuur je op klantbeleving: het resultaat van klantgerichtheid.

Hoge respons met to-the-point vragen

Je hoort steeds vaker dat de respons enorm afneemt, omdat mensen vragenlijsten moe zijn. Dit speelt zeker in B2C. In B2B ziet men over het algemeen meer belang in sterke relaties, daarom worden vragenlijsten vaak serieus ingevuld. En wil de respondent een keer overslaan? Geen enkel punt, we vragen wel even waarom. Daarnaast pas je het uiteraard intern toe om te werken aan enthousiasme en trots.

KTO + relatiecheck

Belangrijkste punten

  • Schept kansen om met NPS score meting klanten te behouden
  • Haalt boven water wat in een gesprek ongezegd blijft
  • Klanttevredenheid meten beschermt tegen onverwachte ontevredenheid van de klant
  • Signaleert de belangrijkste ontwikkelpunten voor de organisatie
  • Starten vanaf € 200,- per maand (€ 2.400,- per jaar)
Slimme vragen

In de slimme vragen zit decennia ervaring verwerkt. ‘Doordacht’ is het goede woord.

NPS Score

Je leert continu van de afraders en aanraders onder jullie klanten.

Continu meten

Je krijgt een handig rapport, praktisch in het gebruik.

Interesse voor ons KTO?

Neem contact met ons op.

We helpen je graag.