Kwaliteit en veiligheid

Vaardige mensen voorkomen problemen

Hoe kan je kwaliteit vaststellen? Medewerkers die beschikken over de juiste kennis en de juiste vaardigheden garanderen kwaliteit en veiligheid.

CHECK DUBBEL CHECK

Dit geldt in commerciële bedrijven. En ook in zorg en onderwijs. Het kan verstandig zijn om te checken of jmedewerkers weten waar ze mee bezig zijn.

Speciaal voor die situaties hebben we onze eigen slimme tool ontwikkeld. Zodat je kwaliteit en veiligheid voortaan kunt meten.

Kwaliteit is keuzes maken

Kwaliteit is je afvragen wat nodig is. Waarmee helpen we het beste? Hoe helpen we de klant, de leerling of de patient het beste vooruit? Daarvoor moet je keuzes (durven) maken.

Kiezen voor een methode. Die methode beheersen. En van de methode afwijken wanneer de situatie daar om vraagt.

Toetsen online

Met ons online toetssysteem stellen we vast of personeel in zorg en onderwijs voldoende de ruimte krijgen om kwaliteit te leveren. En of hun inspanningen ook leiden tot kwaliteit n de ogen van patiënten en leerlingen (en hun ouders).

Niet gokken

We hebben daarbij weinig interesse voor gemiddelden. Want daar leer je niets van. Je wilt tips en tops. Zodat je trots kunt zijn waar het goed gaat en concreet aan de slag kunt met verbeterpunten.

Kwaliteit op elk niveau

Met ons toetssysteem krijg je zicht op kwaliteit. Je kunt eenvoudig inzoomen om thema’s of afdelingen.

Zodat je een pad krijgt voor hoe je van de bestaande situatie naar de gewenste situatie komt.

VINGER AAN DE POLS

Je achterhaalt precies waarmee je aan de slag moet. Een vooral ook hoe. Zo kun je op individueel niveau ingrijpen, maar ook de hele organisatie als geheel bijsturen.

WAT WILLEN WE WETEN?

  • Wat is kwaliteit in de zorg? En veiligheid?
  • Kennen je docenten het Expliciete Directe Instructie model en gebruiken ze het ook?
  • Kennen je medewerkers de veiligheidsprocedures?
  • Wie heeft een EHBO-diploma?