Enthousiaste vrijwilligers zijn
de levensader van de club

Leden helpen de club vooruit

Enthousiaste vrijwilligers zijn de levensader van de club

Leden helpen de club vooruit

Of het nu gaat om een sportvereniging, politieke partij, kerk, vakorganisatie, een omroep of de speeltuin van de buurt. Enthousiaste leden en vrijwilligers maken het verschil. Leden helpen de club vooruit.

De goede zaak

Actieve mensen die zich samen belangeloos inzetten voor de hele club.

Die zaterdagochtend vroeg willen fluiten. Op dinsdagavond koffie zetten. Contributie tijdig betalen. En van alles en nog wat organiseren. Allemaal voor de goede zaak.

LTO

Groei voor de club

Vanaf € 1.750,- voor verenigingen die vooruit willen

Groeien als vereniging

Veel verenigingen hadden het al moeilijk. Momenteel brengt COVID-19 weer nieuwe vraagstukken en kosten met zich mee. Andere verenigingen groeien als kool! Wat hebben die andere verenigingen met elkaar gemeen?

Leden en potentiële leden

Dat ze zich actief interesseren voor de wensen van hun leden en potentiële leden. Zodat hun leden zich manifesteren als echte ‘ambassadeurs’ van de club. Enthousiaste leden maken het verschil! Wie is er niet lid geworden van een vereniging dankzij zo’n enthousiaste ambassadeur? Leden helpen de club vooruit.

Mond tot mond reclame

Zulke mond-tot-mond reclame is enorm belangrijk, omdat de marketingbudgetten van verenigingen niet groot zijn. Denk ook aan patiënten-, bewoners- en andere belangenverenigingen.

Ledenvergadering

Wie bezoekt er ooit een ledenvergadering? Voor veel mensen is het tegenwoordig te lastig. Dit in combinatie met gezin en andere activiteiten in de avonduren. Ledenvergaderingen worden steeds slechter bezocht. Het resultaat is dat het ‘meubilair’ van de vereniging over belangrijke zaken beslist. Niet altijd een representatie van de werkelijke wensen en behoeften die onder de leden leven.

Digitale ALV

Amplixs helpt verenigingen vooruit. Door de leden te vragen wat er beter kan en zo zichtbaar te maken wat nú aandacht verdient. Amplixs laat verenigingen met hun tijd meegaan en heeft de ‘digitale ALV’ ontwikkeld. Agenda mailen, online stemmen over punten. Garantie dat niemand méér stemmen inzet dan hij toe gemachtigd is.

Enthousiaste leden maken het verschil

Dit doen we met beproefde concepten voor het meten van behoeften, kwaliteit en tevredenheid. Die maken we laagdrempelig beschikbaar voor uiteenlopende organisaties. Met praktische rapporten krijg je snel helder waar de kansen voor verbetering liggen. Zodat je weet hoe je dit het beste aanvliegt. Met enthousiaste leden maak je het verschil!

DIGITALE ALV

Belangrijkste punten

  • Informeert iedereen over de agenda
  • Online stemmen over de punten op de agenda
  • Garantie voor stemmen op basis van machtiging
  • Starten vanaf € 1.200,- per jaar
  • AVG proof

Test onze bluf

Amplixs belooft je tevredenheid

Wij weten dat onze werkwijze werkt, het is ons vak. Hoe kunnen we jou helpen?

(verplicht tot niets)