Eigenlijk kom je
de klant tegemoet

Met een Modern MTO voor HR professionals

Eigenlijk kom je
de klant tegemoet

Met een Modern MTO voor HR professionals

MTO

Modern

Vanaf € 2.500,- per meting voor strategische HR professionals

Jij hebt hart voor mensen. En voor organisaties. Je verbindt de twee aan elkaar. Soms lijkt het alsof de belangen van de organisatie en de behoeften van mensen elkaar in de weg zitten. Wat is de strategische link tussen MTO en KTO? Die link leg je zelf met een Modern MTO voor HR professionals.

Modern MTO voor HR professionals

Klanten willen gebruiksgemak, eenvoud en snelheid. Medewerkers willen zich ontwikkelen. Klanten hebben verwachtingen. Medewerkers willen de ruimte om zich te ontwikkelen.

En daarbij niet gestoord worden door (de verwachtingen van) klanten. Blijkt keer op keer uit elk Medewerkers­tevredenheidsonderzoek (MTO). Bij Amplixs zien wij hierin een schijntegenstelling.

Leiding geven werkt vanuit het waarom

Veel medewerkers weten heel goed wie ze zijn. En ook wat ze willen. Dat is meer waardering. Maar lang niet altijd in de vorm van: minder werken, méér salaris. Veel medewerkers ervaren frustraties over werk en werkdruk in het ‘hoe’ en ‘waarom’ van hun werk. Niet over het ‘wat’. Een goede leidinggevende helpt ze door meer vanuit het ‘waarom’ uit te werken. Dit kan helaas ook ten kosten gaan van vitaliteit en gezondheid.

Waarde van P&O zit in het ‘hoe’

Hoe kunnen we de medewerkers helpen om het werk goed gedaan te krijgen? Bijvoorbeeld: smakelijk eten bereiden voor hongerige gasten. Goede P&O mensen weten dat je dáár het verschil maakt. Want daar liggen voor Personeel & Organisatie de grootste kansen om strategisch bij te dragen aan het doel van de organisaties: klanten helpen. Bij medewerkers frustraties (en de kiem ervan preventief) wegnemen.

Tussen KTO en MTO bestaat een link

Amplixs wil ‘medewerkertevredenheid’ niet afschaffen maar wél een nieuwe jas geven. Wij helpen door de structuur voor feedback in te richten met een moderne insteek, voorbij ’employee engagement’. Geen ontevredenheid ophalen door naar tevredenheid te vragen. Medewerkers weten vaak het beste hoe ze klanten beter zouden kunnen helpen. Welke belemmeringen kunnen wij voor jou wegnemen om jouw klanten goed te helpen?

HR kan strategisch bijdragen

Door met de juiste mensen de juiste belemmeringen in kaart te brengen en die belemmeringen wegnemen. Uiteraard met de ondersteuning van de huidige techniek. Dus zonder papieren enquêtes en saaie rapporten die niemand leest. Met flexibele vragenlijsten en ‘to-the-point’ rapportages. En desgewenst anoniem, want de beste ideeën om dingen te verbeteren liggen intern soms nog gevoelig. Dat is Modern MTO voor HR professionals.

Modern MTO

Belangrijkste punten

  • Maakt van tevredenheid geen ontevredenheid
  • Neem belemmeringen weg voor de medewerker én de klant
  • Met heldere ‘to-the-point’ rapporten
  • Feedback gericht op verbeteringen
  • Vanaf € 2.500,- per meting
  • AVG ‘proof’

Wij koppelen graag met:

personio
afas
myhrtoolkit
humanwave
adp
nmbrs02
personio
afas
nmbrs02
myhrtoolkit
humanwave
adp
Jullie raken de kern

Medewerkerstevredenheid meten als een goede gastheer. Zo scheiden we zin van onzin.

Slimme vragen

Met slimme vragen, krijg je antwoorden waar je echt iets mee kan.

Heldere rapporten

Antwoorden gesorteerd in rapporten die de kern raken, niet meer niet minder.

Meer weten over onze MTO’s?

We horen graag hoe we jullie kunnen helpen.

Neem contact met ons op.