Hoe moderne techniek
klantwaarde toevoegt?

Voor de ondernemende accountant

Hoe moderne techniek
klantwaarde toevoegt?

Voor de ondernemende accountant

Hoe moderne techniek klantwaarde toevoegt. Stel: je bent een ondernemende Accountant. Tenminste dat hoop je, of dat wil je graag. De wereld verandert. En technologie bedreigt een deel van het werk.

Impact van automatisering

Volgens McKinsey kan 86% van het werk van accountants worden geautomatiseerd. Helaas vragen je klanten zich nu al te vaak af, waar ze nu precies voor betalen.

Company

Performance Scan

Vanaf € 150,- ga je 100% voorbereid op ‘ondernemerspad’

Au, dat doet pijn!

Betalen we voor een controlestempeltje of voor advies? Een boekhouder, een accountant en een fiscalist inhuren? Minimaal een van deze functies is toch overbodig, denken ze. Dat doet pijn.

Company performance

Toch ligt het in jouw aard om optimistisch te zijn over technologie. En met reden. Want Amplixs kan je helpen om de ‘performance’ van de klant te meten en dit eenvoudig te automatiseren. Met slimme vragen en doordachte rapportages. Door dit repetitieve deel van het werk niet meer zelf te doen, creëert Amplixs advieskansen voor jou!

Kansen creëren

Je doet gerichter onderzoek. Zodat je ook meer aandacht hebt voor daadkrachtig advies. Op het juiste moment aan de juiste persoon, in het belang van de klant. Steeds op het snijvlak van advies en acquisitie. Altijd actueel en relevant. Dat is hoe moderne techniek klantwaarde toevoegt.

Inzicht en informatie

Klanten gaan de waarde van jullie bijdrage weer herkennen en erkennen. Zij voelen zich graag serieus genomen. Jullie maken weer het verschil met inzicht, ervaring en actuele informatie. Vlot aandachtsgebieden identificeren en tijdig acteren.

Kansen verzilveren

Het vak verandert. En dat hoeft geen slecht nieuws te zijn. Mits je anticipeert, zijn er mooie kansen te verzilveren. Met Amplixs automatiseer je in het hart van de onderneming. Robotwerk is voor robots. Je medewerkers en jijzelf maken het verschil met de combinatie van rekenkunst en de onmisbare ‘soft skills’.

PERFORMANCE SCAN

Belangrijkste punten

  • Versnelling voor ‘traag’ werk
  • Identificeert risico’s en kansen
  • Maakt uw adviezen relevant door juiste timing
  • Kansen creëren voor up- en cross sell
  • Vanaf € 150,- per organisatie

Test onze bluf

Amplixs belooft je tevredenheid

Wij weten dat onze werkwijze werkt, het is ons vak. Hoe kunnen we jou helpen?

(verplicht tot niets)