Mensen boeien en binden

Mensen worden gedreven door emotie. Of intuïtie. Ze hebben ergens een gevoel bij en daar handelen ze naar. Wat kan jij doen om mensen te boeien, klanten te binden en medewerkers te behouden?

Voor jou als ondernemer, manager of werkgever, is het de kunst om daarop te sturen. Zodat je inspeelt op de beleving van mensen, vóórdat problemen ontstaan. Wij meten emoties en rapporteren daarop.

Vragen stellen is een begin. En we helpen je graag.

Robotwerk is voor robots

Amplixs ziet graag goede gastheren. Wij geloven dat techniek veel voor mensen kan doen. Maar robotwerk is voor robots. Je hebt mensen nodig die goed weten wat de ‘machines’ doen. Die zo fouten voorkomen en zorgen dat mensen krijgen waar ze op hopen. We denken dat Nederland veel kan leren van goed gastheerschap.

Daarom richten we ons op het verbeteren van de aandacht voor gasten, klanten en andere doelgroepen. Software is dienstverlening. Lang voor de introductie van ‘software-as-a-service’, zagen wij onze organisatie al als een restaurant. Als jouw vaste restaurant, waar je graag bij het raam zit. Of juist liever niet bij het raam.

De plek waar je mag vertellen waar je zin in hebt of dat je eigenlijk een beetje haast hebt. En dat daar dan rekening mee wordt gehouden in de keuken. Fijn toch?

Amplixs helpt je verbeteren

Amplixs is dienstverlener op het gebied van meten, weten en verbeteren. We bouwen elke dag aan onze cloudapplicaties. Zodat we maximale functionaliteit en flexibiliteit kunnen bieden.We helpen je graag, zodat jullie organisatie zich ontwikkelt, de retentie omhoog gaat en de mond-tot-mond reclame verbetert.

Met service in survey’s

We verlenen diensten in ‘domeinen’, zoals: gastronomie, Customer en Employee Experience, kwaliteit, tevredenheid, P&O, zorg en onderwijs. Domeinen die we begrijpen. Wat we ook begrijpen is hoe onze denkwijze en techniek de meeste waarde levert. En als we iets niet begrijpen, dan durven we het te vragen.

Amplixs verzamelt en organiseert informatie als de beste. Voor wie we dat doen?

Wij voelen niet, wij meten.

Onze aanpak werkt. We hebben er niet alleen een goed gevoel over. We weten het. En we kunnen het laten zien.

Hoe we dat zo zeker weten?

  • We stellen eerst vragen. Uitstekende vragen.
  • We luisteren. We brengen helder in beeld wat er speelt.
  • We weten wat we moeten doen. We komen in actie.

We komen nooit aanzetten met een pakketje gemiddelden. Een gemiddelde bestaat uit losse ervaringen, waarbij de verschillen zijn ‘weggemiddeld’. Dat is zonde.

Want juist die verschillen zijn nodig om in te kunnen grijpen. Alleen dan kan je het echt goed doen.

Wat levert dat op?

Actie.

We maken nooit pagina’s lange verslagen die na de vergadering in een lade terecht komen om stof te vergaren.

Een rapport zorgt niet voor tevreden klanten. Actie zorgt voor tevreden klanten. We zorgen voor resultaten waardoor je uit je stoel komt. Resultaten die direct effect hebben op de werkwijze in je organisatie.

Hoe kan Amplixs jullie helpen verbeteren?

Wij werken op drie manieren

Zodat het altijd 'past'. Ook met jullie

Techniek + gastheerschap

De mensen van Amplixs hebben een fascinatie voor techniek en gastheerschap. En dat is een gouden combinatie! Ze luisteren meer dan dat ze spreken. Wat ze dan horen? Hoe ze jou het beste kunnen helpen. En vaak zijn ze al een stapje verder.

Kennis & kunde: simply clever

De mensen van Amplixs lopen niet te koop met hun kennis en kunde. Al is daar wel alle reden toe. Je ziet ze niet op IT-borrels, hoort ze nergens opscheppen. Ze gorgelen geen champagne. Ze rijden niet in Tesla’s of BMW’s. Ze rijden in Skoda’s en Fords. En ze kunnen jou heel goed helpen.

Structuur met jullie sausje

Ze herkennen het vraagstuk en denken aan de (meet)oplossing. Een concept dat niet alleen goed past bij het vraagstuk, maar ook in de juiste volgorde verbeterpunten aanreikt zonder dat je mailbox overloopt. De structuur bouwen zij voor je op het Amplixs platform. De tekst van de survey krijgt later ‘de saus’ van jullie organisatie.

Stucadoors voor survey’s

Dat maakt de mensen van Amplixs de ultieme ‘stucadoors’ voor jullie survey. Geen consultants maar surveyspecialisten. Wil je weten wie die mensen zijn?

onze mensen

We werken met een fijn team van vakmensen die elkaar graag aanvullen en elkaar ook tegenspreken als dat nodig is. Daar zijn we best een beetje trots op.

Met plezier laten wij jou zien wat we voor jullie organisatie kunnen doen.

Drie manieren van werken

Wij helpen je graag vooruit.

Zodat je met meer inzicht je werk doet. Zodat wat je doet en zegt meer betekenis heeft.

Wij zijn het ‘handige mannetje voor vragenlijsten’. Want je kan zelf gaan klussen maar dat kost veel tijd, levert veel rommel op en het eindresultaat zal je tegenvallen. Als je wilt dat het mooi wordt, laat het dan aan ons over. Dat kan op drie manieren:

  • specialiteiten van het huis
  • survey-as-a-service
  • meten à la carte

Wat het precies inhoudt lees je hier: