Gasten en klanten
verwachten gemak

Verstuur geen uitnodigingen tot ontevredenheid

Gasten en klanten verwachten gemak

Verstuur geen uitnodigingen tot ontevredenheid

Organisatie verbeteren

Weet je wat het gekke is met ontevredenheid? Het versterkt zichzelf. Als je ergens lang moet wachten voordat je geholpen wordt, is de koffie opeens ook veel minder lekker. En stoor je vervolgens aan een overvolle prullenbak en weldra is de presentatie van het eten ook niet okee. Ze kunnen niets meer goed doen. In een ander soort bedrijf werkt het niet anders. De organisatie verbeteren op gebied van de tevredenheid is dus altijd een goed idee.

Beleving is de sleutel

Een beetje ontevredenheid leidt tot meer ontevredenheid. Het helpt enorm als je mensen uit deze mentale cirkel kunt houden. Ze voelen zich fijner en zijn meer tevreden over jullie. Daarmee helpen wij graag. Managers en medewerkers in het operationele domein krijgen van ons inzicht in de ervaringen van gasten en klanten, zodat ze direct actie kunnen ondernemen.

Ontevredenheid wegnemen met goede gesprekken

Managers en medewerkers kunnen ontevredenheid het beste direct wegnemen bij het individu en verbeteringen toepassen. Want directe actie biedt de meeste kans op resultaat. Zodat negatieve mond-tot-mond-reclame voorkomen wordt en negatieve reviews niet gaan rondzingen op internet.

Complimenten delen zonder vertraging

Ook ontvangen managers complimenten van gasten en klanten om zonder vertraging te delen met medewerkers. Zo prikkel je elkaar (en ook de gast of klant) op een prettige manier. Zichtbaar resultaat enthousiasmeert iedereen.

We helpen je graag met onze expertise

Amplixs heeft een andere visie op meten. Want data is geen doel maar een middel. Wij zijn ons bewust van het verschil tussen procesorganisaties, productorganisaties en projectorganisaties, omdat het verschil maakt voor meetmethoden en de inrichting van rapportages.

De kans op aanraden maximaliseren

Segmentatie is zowel vooraf als achteraf (!) mogelijk. Segmentatie van KPI’s zorgt voor mogelijkheid tot gerichte sturing. Zodat onze klanten krijgen wat ze nodig hebben. Amplixs is anders, onze survey-experts meten het beter.

Wij werken met plezier voor:

mazda
libeuma
overvecht
king-logo
bdo
diakonessenhuis
asito
rechtspraak
logo-atabix
lekkerland
kiwa-logo-rgb
bronovo
mazda
libeuma
overvecht
king-logo
bdo
diakonessenhuis
asito
rechtspraak
logo-atabix
lekkerland
kiwa-logo-rgb
bronovo
leistert-recreatie

KLANTVERHAAL

Hoe scoort De Leistert met feedback?

Recreatiepark De Leistert, gelegen in het hart van Limburg, verwelkomt jaarlijks ruim 120.000 gasten en verwerkt om en nabij 25.000 reserveringen.

CONTINU METEN

Al die bezoeken leveren complimenten, tips, opmerkingen en klachten op. Angelique Joosten, marketingmanager bij De Leistert, en haar team werken met de continu metingen van Amplixs. In het klantverhaal lees je hoe en waarom.

Meer weten over onze KTO’s?

Of neem direct contact met ons op.

We denken graag met je mee.