Bestaande relaties verzilveren,
terwijl je ook nieuwe kansen creëert

Als slimme ondernemer

KTO

met relatiecheck

Vanaf € 200,- per maand voor slimme ondernemers

Het is elke ondernemer wel eens overkomen. Dat je goed bezig bent met New Business en dat dan totaal onverwacht een vaste klant de samenwerking opzegt. Wat een domper. ‘Had ik het maar eerder geweten’, denk je. Waarom wist je niet eerder dat deze klant ontevreden was? Hoe kan je ontevredenheid van klanten wegnemen?

te bescheiden?

Waarom doe je niet continu onderzoek naar de tevredenheid van klanten? Ontevredenheid kan je wegnemen voordat het een probleem wordt. Klanten hoor je niet altijd als er iets negatiefs speelt.

Veel mensen vinden het moeilijk om zoiets aan te geven. En je wilt er ook niet elke keer naar vragen, alsof je zelf onzeker bent over de kwaliteit van jullie werk. Hoe kan je ontevredenheid van klanten wegnemen?

serieus over kwaliteit

Toch wil je het graag weten als jullie iets kunnen verbeteren. Liefst voordat de klant vertrekt. Met de Relatiecheck van Amplixs nodig je hen uit voor een digitale ‘kop koffie’. Sowieso na oplevering van elk project, en 2x per jaar iets uitgebreider. Je toont hiermee dat je serieus bent over kwaliteit en dat de relatie met de klant je dierbaar is.

verschillende contactpersonen

Je werkt vaak met meerdere contactpersonen bij de klant? Hier is slim over nagedacht. Elke contactpersoon krijgt uitsluitend vragen die relevant zijn voor het contact dat je met die persoon hebt. Geautomatiseerd en gekoppeld aan je eigen CRM, zodat je er geen werk aan hebt. Dat is tevredenheidsonderzoek van de 21e eeuw.

klantbeleving >> klantwaarde

Door geautomatiseerd te vragen naar verbeterpunten, krijg je bovendien het eerlijke verhaal – zonder dat het ‘wegwaait’ in een telefoongesprekje met een Account Manager. Zodat je tijdig opvolging kunt geven, waar nodig. Met de sturingsinformatie in het dashboard en wellicht NPS, stuur je op klantbeleving: het resultaat van klantgerichtheid.

sterke respons

Je hoort steeds vaker dat de respons enorm afneemt, omdat mensen vragenlijsten moe zijn. Dit speelt zeker in B2C. In B2B ziet men over het algemeen meer belang in sterke relaties, daarom worden vragenlijsten vaak serieus ingevuld. En wil de respondent een keer overslaan? Geen enkel punt, we vragen wel even waarom.

klanttevredenheidsonderzoek + relatiecheck

Belangrijkste punten

  • Schept kansen om klanten te behouden
  • Haalt boven water wat in een gesprek ongezegd blijft
  • Ontevredenheid kan je wegnemen voordat het een probleem wordt
  • Klanttevredenheid meten beschermt tegen onverwachte ontevredenheid van de klant
  • Signaleert de belangrijkste ontwikkelpunten voor de organisatie
  • Starten vanaf € 200,- per maand (€ 2.400,- per jaar)

STAP 1: KENNISMAKEN

Met plezier laten wij jou zien wat we voor jullie organisatie kunnen doen.

Neem je contact op om te kijken of het klikt?