1.-melding-afrader

Tijdige signalen

Met een ontevreden klant, ontstaat direct een verbeterkans!

Als je nu contact opneemt met de afrader, kun je de schade beperken. Door goed te luisteren, reduceer je de impact van negatieve verhalen over jullie organisatie.

Je verdient 25 Word-of-Mouth punten met een belletje!

Gelukkig ook een aanrader

Hoppa! Hoe meer enthousiaste klanten hoe beter.

Maak de complimenten zichtbaar voor de hele wereld, door ze direct intern en extern te delen. Dat gaat makkelijk via snelle koppelingen met social media.

Daarmee werf je nieuwe klanten en breng je enthousiasme en trots in het team. Slimme metingen met handige tools voor veel voorkomende vraagstukken in organisaties.

3.-afraders-op-scherm-versie-tda
4.-nps-dashboard-op-scherm

Trends in de tijd

Door gericht te werken aan beleving en tevredenheid, verbeteren de scores.

Dat is goed te zien in het dashboard. Daar kan je de resultaten ook eenvoudig uitsplitsen per bedrijfsonderdeel of een andere relevant kenmerk.

Soms hoef je niet moeilijk te doen om een goed antwoord te krijgen. Jullie informatie in onze handige rapporten. Onze vragenlijsten met jullie antwoorden.

Interesse?

(verplicht tot niets)

6.-stand-van-zaken-op-scherm

Goed gebruik

Hoe goed gebruiken jullie Amplixs?

Zijn jullie vooral intern actief of vooral extern? Focus je veel op de negatieve verhalen? Of deel je eigenlijk alleen complimenten?

In het overzicht, zie je de stand van zaken. En waar nog ruimte is voor verbetering.

Specialiteiten van het huis

Op de menukaart van een restaurant, spreken veel gerechten voor zich. Salade Niçoise, Pizza Hawaï, Beef Stroganoff, Peking Duck, Croque Monsieur. Het zijn klassiekers. Op de menukaart van Amplixs, vind je onze specialiteiten.

Meten met een recept

Onze specialiteiten snijden we strak toe op het betreffende ‘domein’. Onze specialiteiten kunnen we vlot beschikbaar maken voor jullie organisatie. Soms hoef je niet moeilijk te doen om een goed antwoord te krijgen.

Wat wil je bereiken?