Hoe is thuiswerken
voor mijn medewerkers?

vraagt de betrokken werkgever

MTO

Thuiswerk

Vanaf € 1.750 per meting voor moderne HR professionals

Hoe is thuiswerken voor mijn medewerkers? Veel mensen die werken hebben last van werkdruk. Het gaat hierbij niet uitsluitend om interim managers met stress. Integendeel, vaak gaat het ‘gewoon’ om medewerkers in de zorg, onderwijs, politieagenten en kantoorpersoneel.

Hoe is thuiswerken voor mijn medewerkers?

Medewerkers die veel verantwoordelijkheid dragen maar weinig bevoegdheden hebben worden het hardst geraakt. Collega’s die last hebben van werkdruk help je niet met meer pingpongtafels op kantoor. Mensen zoeken manieren om hun werk goed te doen en lopen daarbij tegen muren aan.

Hoe is thuiswerken voor mijn medewerkers?

Als het gaat om werkdruk, betreft het gek genoeg vaak mensen die regelmatig thuiswerken. ‘Thuiswerker is vaak overwerkt’ kopte dagblad Trouw recent. Dat is een treurige vaststelling. Thuis waar mensen zelf dingen bepalen, daar werken ze zichzelf over de kop.

Voor- en nadelen

Bijna twee miljoen Nederlanders werken regelmatig thuis, volgens hetzelfde artikel. Thuis is toch plek waar je de werkdag grotendeels zelf in kunt delen en zelf het werktempo bepaalt? Houd je werkdruk en werkgeluk in balans?

Werkgeluk vergroten

Dat thuiswerken heeft kennelijk voor- en nadelen. Het vraagt om een vinger aan de pols en het welwillende oog van een betrokken werkgeverHoe is thuiswerken voor mijn medewerkers?

Thuiswerk MTO voor moderne Human Resource professionals

Belangrijkste punten

  • Snel zicht op praktische verbeterpunten
  • Kort MTO met speciale aandacht voor thuiswerken
  • Vanaf € 1.750,- per meting
  • AVG proof

Hoe is thuiswerken voor mijn medewerkers?

Meer weten over onze visie op thuiswerken? 

Of over de Thuiswerk Check waarmee we jullie organisatie vooruit kunnen helpen?