Voor wie

Ontdek of Amplixs bij je past.

We zijn er voor de mensen die dol zijn op kwaliteit. Ondernemers, zorgverleners, onderwijsmensen en organisaties die afhankelijk durven te zijn van wat klanten over hen zeggen.

Geen gemiddelde

We zijn er voor mensen die niet geloven in gemiddelden. Die elke mening willen horen, en toch snappen dat je niet overal naar hoeft te luisteren.

We zijn er voor de mensen die geloven dat je het beste leert van persoonlijk contact. Mensen die weten dat je niet overal tegelijk kunt zijn, en dat slimme vragen het antwoord zijn.

Voor wie NIET?

Amplixs is niet voor mensen die even een vragenlijstje willen maken omdat ze dan kunnen zeggen dat ze het in ieder geval gevraagd hebben.

Willen weten

We zijn er ook niet voor mensen die denken dat ze weten wat er speelt. En ook niet voor mensen die het allemaal wel prima vinden. Wij zijn er voor mensen die het willen weten, mensen die iets willen leren of de ambitie hebben om te verbeteren.

Wij zijn Amplixs. En we hebben een paar vragen voor je.

Specifieke voorbeelden

We stellen vragen in talloze branches. Hoe we dan werken? Hier een paar voorbeelden uit verschillende branches. Benieuwd naar een voorbeeld uit specifiek jouw branche? Vraag ‘m hier aan.

B2B en B2C

Je weet vast nog wel een moment waarop je teleurgesteld werd door een product of dienst van een bedrijf. En die paar keer dat je uitmuntend geholpen werd vergeet je ook niet snel.

Verder blijft niet veel meer hangen dan een gevoel van tevredenheid of ontevredenheid. Hoe dat gevoel precies ontstaan is weten we niet meer precies. Toch bepaalt het of we bij die zaak terugkomen of niet.

Dat meten, dat hebben we al vaak gedaan. Vraag een voorbeeld aan en ontdek hoe we werken.

Ben je een slimme ondernemer of een nuchtere marketeer?

Onderwijs

Hoe meet je tevredenheid in het (online) onderwijs? Het antwoord op die vraag is complexer dan meten of iemand blij is met een nieuwe aankoop. Want: wie is de klant?

Veel scholen komen om in administratie en in het verplicht bijhouden van proceslijstjes. Daar hebben we iets voor bedacht: we stellen vragen die zinvol zijn. Op zoek naar kwaliteit.

We leveren nooit vuistdikke rapporten, maar altijd overzichtelijke en praktische uitkomsten die leiden tot verbetering.

Ben je toevallig werkzaam in het onderwijs?

Medewerkers

Medewerkers zijn de basis van elke organisatie. Hoe kan je je medewerkers helpen om hun werk te doen?

Ervaren zij een gebrek aan kennis, functioneren hun gereedschappen? Werken de gemaakte afspraken. Is er voldoende balans tussen werk en privé? Hoe kunnen we samen beter worden?

Door aan medewerkers de juiste vragen te stellen, help je de organisatie haar doelen te bereiken. Niet makkelijk, wel belangrijk. Amplixs helpt je dit als een slim project in te richten.

Ben jij moderne HR professional of een betrokken werkgever?

Zorg & welzijn

We werken het liefst met zorgverleners die echt iets willen weten. Om bijvoorbeeld de kwaliteit van hun zorg en de tevredenheid van patiënten te verbeteren.

We hebben een aantal eigen producten voor de zorg ontwikkeld. Korte vragenlijsten die snel zinvolle informatie opleveren.

Die vragen maken we op basis van wat je als zorgverlener wil weten. Niet wat een verzekeraar of instituut wil weten. Daardoor heb je ook echt iets aan de uitkomst.

Werk in de zorg en vind je de beleving van patiënten en cliënten belangrijk?

Accountants

Stapsgewijs doen adviseurs en consultants hun onderzoeken. Denk aan het werk van accountants in administraties.

Als de antwoorden op hun vragen nieuwe vragen oproepen, gaan ze een laag dieper. Het gaat om risico’s omtrent BTW, contracten en de complexe kanten van leveranciersmanagement.

Voor adviesorganisaties maakt Amplixs toegesneden meetinstrumenten, die vinger aan de pols houden op basis van wetten, normen en certificeringen.

Ben je een ondernemende accountant?

Vakantieparken

Voor campings en vakantieparken (eigenaren en beheerders) verzamelen we de ervaringen van hun gasten. Mocht er iets zijn tegengevallen, dat kan dit serieus worden opgevolgd.

Daarnaast is het mogelijk om de goede ervaringen van gasten en kampeerders te delen op specifieke platforms, zodat meer mensen een goed beeld krijgen van de zaak.

Belevingsonderzoek en marketing. Zonder dat het ten koste gaat van de focus op kwaliteit in de dagelijkse gang van zaken.

Geef jij gedreven leiding aan een recreatiebedrijf?

Amplixs proberen

Ontdek of Amplixs bij je past. Vul hieronder je gegevens in om te kijken hoe wij je kunnen helpen.

Step 1 of 3