Dagelijks verse feedback
om de organisatie scherp te houden

Als slimme ondernemer

Dagelijks verse feedback
om de organisatie scherp te houden

Als slimme ondernemer

KTO

met NPS score

Vanaf € 200,- per maand voor slimme ondernemers

Wat is een gezond model voor groei? Marketing & sales is een duur spelletje. Campagnes zijn prijzig. En online is het niet goedkoper dan ‘hard copy’ of telemarketing.

Klantbeleving verbeteren

Hoe kan je zorgen dat klanten zo lang mogelijk klant blijven. Hoe blijven klanten trouw? Zorg ervoor dat klanten zo lang mogelijk klant blijven.

Klanten behouden is cruciaal

Elke aankoop geeft een bepaalde kans op herhaalaankopen. Hoe meer herhaalaankopen, hoe groter het totale omzetbedrag. Over die totale omzet deel je de initiële marketing- en saleskosten. Deze kosten dalen, naarmate het bedrag aan totale omzet toeneemt. Het is dus belangrijk dat de kans op herhaalaankopen stijgt, zodat klanten zo lang mogelijk klant blijven. Hoe kan je dat bereiken?

Vergroot de kans op retentie

Hoe kan je zorgen dat klanten zo lang mogelijk klant blijven? Door per klant of doelgroep te achterhalen wat de gevoelige punten zijn. Amplixs helpt je om die boven water te krijgen. Verras de klant vervolgens op dit belangrijke punt. Geef aan dat je weet dat het belangrijk is. En wat je er voor doet om dit op het hoogste niveau te brengen. Laat zien dat je oog hebt voor klantbeleving door het professioneel te meten. Zo maak je het zichtbaar voor de klant, en dat zorgt er voor dat de klant het ook kan communiceren aan derden.

Klanten denken ‘we zitten goed’

Want, niet vergeten, het is voor de klant ook vervelend om het inkoopproces opnieuw te moeten starten. Het is voor de klant zeer aantrekkelijk om te denken: ‘We zitten goed!! Mijn leverancier is de beste! Okee, je betaalt er goed voor maar dan krijg je ook echt wat. Ik word goed geholpen. Dit zou ik iedereen aanraden!’ Waarom, help de klant een handje om dit te denken? Je kunt dat doen door er, met verstand van je klant, écht iets bijzonders van te maken.

Mond-tot-mond-reclame maakt het sterk

Amplixs kan je hierbij helpen. We kennen allemaal de kracht van mond-tot-mond-reclame. Professionaliseer dat. Creëer fans. Elke dag een. Want daar liggen de kansen voor moderne bedrijven. Het is gratis en overtuigender dan elk ander kanaal. Maar je krijgt het niet kado, je moet het eerst verdienen. Hoe je dat doet? Maak ze enthousiast over iets anders dan een lage prijs. Zodat de marges niet krimpen. Moeilijk maar daar zit wel de sleutel!

KTO met NPS score

Belangrijkste punten

  • Schept kansen om klanten te behouden
  • Haalt boven water wat in een gesprek ongezegd blijft
  • Ontevredenheid kan je wegnemen voordat het een probleem wordt
  • Klanttevredenheid meten beschermt tegen onverwachte ontevredenheid van de klant
  • Signaleert de belangrijkste ontwikkelpunten voor de organisatie
  • Starten vanaf € 200,- per maand (€ 2.400,- per jaar)
Slimme vragen

In de slimme vragen zit decennia ervaring verwerkt. ‘Doordacht’ is het goede woord.

NPS Score

Je leert continu van de afraders en aanraders onder jullie klanten.

Continu meten

Je krijgt een handig rapport, praktisch in het gebruik.

Interesse voor ons KTO?

Neem contact met ons op.

We helpen je graag.