VAN WAARDE NAAR KLANTBELEVING

Onze aanpak

Enquêtes en klantverhalen bieden inzicht in uw prestaties. Maar niet alleen de cijfers tellen. Juist de anekdotes van (on)tevreden klanten zijn van onschatbare waarde. Onze Surveys & Results zijn een goed begin. Maar, om een volledig beeld te krijgen van uw klanttevredenheid is er nog veel meer mogelijk.

De 360° graden aanpak

Stap 1: workshops

Beloftes waarmaken

Amplixs maakt samen met u - op basis van uw kernwaarden - de klantbelofte(n) helder en onderzoekt hoe verschillende klantgroepen deze op verschillende momenten beleven. We creëren een overzichtelijk startpunt voor de juiste enquêtes, het verzamelen van feedback en om de focus te leggen op wat er moet gebeuren voor een optimale klantbeleving.

stap 2: analyse & advies

De staat van service

Bij Amplixs geloven we in een actieve aanpak om de klantbeleving te optimaliseren. Naast enquêtes en feedback-analyse, gaan we ook actief aan de slag met de verzamelde informatie om concrete verbeteringen voor te stellen én te implementeren. Zo krijgt u niet alleen inzicht in waar u staat, maar ook een plan van aanpak om uw klantbeleving te optimaliseren.

4.5/5
Stap 3: trainingen & consultancy

Roadmap naar ultieme beleving

Medewerkers zijn een cruciale factor in het uitdragen van de kernwaarden van uw bedrijf. Amplixs biedt training en consultancy om de brug te slaan tussen uw kernwaarden en de ultieme customer journey. Met mystery visits en periodieke NPS analyses helpen we met het continu monitoren en verbeteren van de klantbeleving.

Creëer ambassadeurs

Met een professionele klantbeleving creëert u mond-tot-mond ambassadeurs, positieve (online) reviews, lagere marketing- en acquisitiekosten en een hogere omzet. Het is nu tijd om actie te ondernemen.