WEET WAT JE MOET VERWACHTEN

Over ons

Onze missie is glashelder: Nederland meer dienstverlenend maken. Met twintig jaar ervaring in de gastvrijheidssector en zakelijke dienstverlening helpen we onze opdrachtgevers graag. Bij Amplixs hechten we veel waarde aan samenwerkingen die tot optimale klanttevredenheid leiden.
ontzorging op alle vlakken

Amplixs ís de klantstem

Als toegewijde partner van organisaties neemt Amplixs verantwoordelijkheid voor de klantbeleving. Amplixs is hét klantbelevingsbureau. Wij kijken door de ogen van de klant en maken de risico's van schoonheidsfoutjes inzichtelijk en brengen bedrijfsprocessen in lijn met klantbeloften. Of het nu gaat om de werkvloer of de boardroom, bij ons staat de klantstem altijd centraal.

de juiste richting bepalen

Unieke combinatie van specialismen

Bij Amplixs combineren we de kracht van data-analyse met hoogwaardige consultancy op directieniveau. Wat begon als gevoel-voor-hospitality, is uitgegroeid tot een heldere visie op de Nederlandse dienstverlening. Met onze geavanceerde tools en uitgebreide vakkennis garanderen we niet alleen een optimale klantbeleving, maar ook positieve resultaten voor uw bedrijf.

Trotse zakenpartners

Paul de Weger (hospitality expert) en Steven van Dieten (datakundige), zijn de drijvende kracht achter Amplixs. Samen met een enthousiast team van data-analisten, adviseurs, mystery shoppers en trainers bedienen wij de dienstverlenende sector in heel Nederland vanuit ons kantoor in Utrecht.