Blog

Samenwerken aan een grotere gasttevredenheid

Amplixs en Maxxton, een grote speler in IT services binnen de hospitality branche, gaan samenwerken. Door onze gasttevredenheidsonderzoeken te koppelen aan hun reserveringssysteem, kunnen we de kwaliteit van onze rapportages en adviezen richting klanten verder optimaliseren. Tegelijkertijd geeft het Maxxton de kans haar klanten nóg beter te ondersteunen in het bereiken van operational excellence. In dit blog gaan we dieper in op wat deze samenwerking voor beide partijen betekent.     

Partners in de wereldwijde hospitality branche

Amplixs en Maxxton hebben hetzelfde doel: klanten ondersteunen bij het bereiken van succes en groei. Maxxton doet dat met geavanceerde softwareoplossingen voor vakantieparken en accommodatiebedrijven. Het Maxxton platform bestaat uit boekingssoftware gerelateerde modules die gebruikers real-time toegang geven tot data voor efficiënt en eenvoudig beheer. Een van de kernwaarden van het bedrijf is het streven naar het overtreffen van verwachtingen door voortdurende verbetering. De dienstverlening van Amplixs, gericht op het streven naar de optimale gastbeleving, sluit daar naadloos op aan.

‘De klanttevredenheidsdata van Amplixs versterken het fundament van ons platform’

Ruben de Looff, Maxxton

Ruben de Looff, CEO van Maxxton, is tevreden over de samenwerking. “Onze samenwerking      met Amplixs betekent een mooie aanvulling op de ontwikkeling van onze dienstverlening richting onze opdrachtgevers. Met meer dan 20 jaar expertise gebruikt Amplixs intelligente enquêtes om dieper in te gaan op de drijfveren van (on)tevredenheid. Door zich te richten op de merkwaarden en ‘gastbeloften’ van onze klanten, meten ze zowel de ervaren kwaliteit als bieden ze operationeel, tactisch en strategisch advies, aangevuld met andere gegevens van Maxxton. Het terugschrijven van tevredenheidsgegevens terug in de database van Maxxton geeft ons een sterker fundament voor gerichte analyse en actie.”

Een heldere stem van de klant aan de directietafel

Gastverhalen zijn van groot belang om – als bedrijf in de hospitality branche – gericht met de kwaliteit van je dienstverlening aan de slag te gaan. De intelligente vragenlijsten van Amplixs zijn er dan ook op gericht om te toetsen of deze verhalen overeenkomen met de merk- en klantbelofte die je als bedrijf doet. Door de gastervaringen te koppelen aan het Maxxton platform krijgen deze verhalen meer inhoud en zorgen ze voor een nog krachtigere stem van de gast aan de directietafel. 

‘Deze samenwerking zet de verhalen van onze klanten nóg meer kracht bij, waarmee je als organisatie weet wat te doen om de ervaringen te verbeteren’

Paul de Weger, Amplixs

“De kracht van deze samenwerking zit ‘m in het combineren van bepaalde datasets”, zegt Amplixs oprichter Paul de Weger. “Het resultaat kan zijn dat bij een boeking via het reserveringssysteem van Maxxton informatie omhoog komt dat de betreffende gast vorige keer bijvoorbeeld een zes heeft gegeven aan een accommodatie. Of hij vond de horeca fantastisch. Tegelijkertijd houdt Maxxton met hun software bijvoorbeeld bij wat voor weer het is of hoe druk het is op een park. Zodat we meer context creëren rondom het gegeven tevredenheidscijfer. Deze verrijkte data leiden weer tot een concreter advies dat we bedrijven geven naar aanleiding van de rapportages. We kijken daarom vol enthousiasme uit naar de partnership met Maxxton.”

Wil je meer weten over de samenwerking met Maxxton en wat deze voor jou kan betekenen? We plannen graag een gesprek in om hierover verder te praten.

Verdieping

Artikelen

‘Gastvrij denken in alles wat je doet’

Bernard Lensink maakt per 1 juni onderdeel uit van het Amplixs team. Lees hoe hij zijn ervaring in hospitality gebruikt in zijn rol als strategisch...

Een partnership naar volle tevredenheid

Amplixs en Asito werken al ruim zestien jaar succesvol samen. Lees hoe het partnership bijdraagt aan het versterken van beide proposities....

De perceptie van de klant is jouw waarheid

The customer’s perception is your reality. Lees alles over het verbeteren van jouw betrouwbaarheid en imago om de perceptie van klanten positief te beïnvloeden....